kategóriák

Törölközőszárítós radiátor

A törölközőszárítós radiátorok ma már esztétikai szempontból is része a fürdőszobának, számtalanak alakból, színből választhatunk. Szerkezetileg értelmezhetjük úgy is, hogy egy csövekből készített hagyományos radiátor, amely a fűtési rendszer részeként hasonlóan üzemel mint a többi radiátor. A legtöbb esetben van lehetőség a törölközőszárítós radiátor elektromos úgynevezett hőpatronnal történő ellátására is, amely abban az időszakban amikor a normál fűtés nem üzemel képes továbbra is melegen tartani. A törölkozőszárító radiátorok pont ebben az átmeneti fűtési időben hasznosak igazán, hiszen használatukkal megszáradnak a törölközők és egy kicsit melegebben tartják a fürdőszobát is.

Concept törölközőszárítós radiátor, radiátorok

A Concept törölközőszárítós radiátorok minőségi alapanyagokból készülnek, ami miatt 5 év garanciával kínálják összes terméküket. Hatalmas kínálatból tudunk választani, melyek mindegyike a Concept radiátorok kiváló minőségét hírdetik!

Concept törölközőszártós radiátorok akciós áron megvásárolhatók nálunk a Radiátor-Árak.hu-tól!

BRH Angelit törölközőszárítós radiátor, radiátorok

A BRH Angelit törölközőszárító radiátor bármely fürdőszábába is kerül beszerelésre mindig megfelelő választásnak minősül! Az egyik legkeresettebb törölközőszárító radiátorok jelenleg a piacon, ez köszönhető minőségi "négyzetes" profiljuknak és sűrű bordázatuknak. 770mm-es magasságtól egészen 1770mm-ig egyenes és íves kivitelben kapható, melyek közül mindenki megtalálja a saját fürdőszobai igényeinek megfelelőt! A törölközőszárítós radiátorok, a gyártó által 5 év garanciával rendelkeznek, melyek teljes mértékben megfelelnek az európai szabványoknak.

BRH Angelit - Formatervezett és modern radiátorok, megfizethető akciós áron a Radiátor-Árak.hu webáruháztól!

D-ÉG törölközőszárítós radiátor, radiátorok

Kiváló minőség, magyar gyártmány, 10 év garancia!

A D-ÉG törölközőszárítós radiátorok a magyar minőséget és képzett szakemberek munkáját képviselik! A gyártó 10 év garanciát vállal az általuk gyártott termékekre! A kiváló minőségű törölközőszárítós radiátor elérhető egyenes és íves kivitelben és széles méretválasztékban. 

D-ÉG törölközőszártós radiátorok akciós áron megvásárolhatók nálunk a Radiátor-Árak.hu-tól!

Koralux törölközőszárítós radiátor, radiátorok

A cseh Korado gyárban készült Koralux törölközőszrítós radiátorok az európai minőségüknek illetve kifinomult gyártásuknak köszönhetően az ár/érték arányukat tekintve a legjobb választás!

Nálunk a Radiátor-Árak.hu-nál akciós áron megvásárolhatja Koralux törölközőszárítós radiátorát!

Létrehozva
2014. május 7. 12:49