BRH Angelit 630x770 íves törölközőszárító radiátor

Megszűnt
A gyártó megszüntette ennek a terméknek a
gyártását, ezért nem rendelhető.
Helyette javasoljuk, hogy válassza a termék utódját, mely kedvező áron nyújt jobb teljesítményt.
Helyettesítő termék:
Akciós bruttó ár: Silver 600X800 mm íves törölközőszárító radiátor fehér Ft
Régi ár: 11 430 Ft
Azonnal elvihető
Akció

Termék leírás

BRH Angelit 630x770 íves, fehér színű törölközőszárító radiátor

Formatervezett, modern belsőépítészeti igényeknek megfelelő fűtéstechnikai termék

A BRH széles körben elterjedt az épületgépészet minden területén, választékosan kínál műszaki megoldásokat, legyen az fűtés, hűtés, vagy gáz. A BE4 Heat Kft a BRH termékek kizárólagos márkaképviselete. Ezen márkajelzéssel ellátott termékek kiváló minőséget garantálnak, ezáltal meghatározó jelenléttel bírnak más európai országokban is. A Be4 Heat Kft. tulajdonosi köre, a majd két évtizedes tapasztalata révén elismert referenciákkal rendelkezik az egyes épületgépészeti cél gépgyártás, és belsőépítészet területein. A BRH mára már több mint 16 000 különböző termékkel büszkélkedhet, melyek közt ott van a BRH Angelit 630x770 íves törölközőszárító radiátor és a hozzájuk tartozó fűtőpatronnal, keringető szivattyúk és iszapleválasztók, természetesen továbbra is kiváló minőségben látja el vásárlóit, köszönhetően a méltán kiérdemelt bizalomnak.

A BRH ahogy a szerszámgyártásban úgy az épületgépészetben is a tökéletességre törekszik, és ezt magas minőségben teszi, a jól megválasztott alapanyagoknak és a mérnöki tervezésnek köszönhetően.

Műszaki leírás

Műszaki adatok:
  • teljesítmény: 600W (90/70/20 C)
  • szélesség: 630mm
  • magasság: 770mm
  • kötéstávolság: 600mm
  • szín: fehér

Négyzetes profillal gyártott MAGYAR termék, melynek megvásárlásával a magyar munkaerőt támogatja. Formatervezett külső, megfelelő hőleadás és hibátlan fényezés jellemzi. Egyedi méretben és RAL színben felár alkalmazásával beszerezhető a termék.

Cikkszám
BRH-13282
Súly
28.50 kg
További Be4Heat termékek

Kapcsolódó termékek Összes