kategóriák

Aluminium radiátor

A panellakásokban általában alumínium radiátorok vannak felszerelve, amiknek a kötéstávolsága nem egyezik meg az acéllemez radiátorral. A távfűtés szolgáltatója általában javasolja az alumíniumot arra hivatkozva, hogy a rendszer lágy vízzel van feltöltve és nem kedvező korróziós szempontból az acéllemez radiátorok felszerelése. A lépcsőházakban - a vandálokkal szembeni ellenállósága miatt - sokszor azonban ők is acéllemez radiátort alkalmaznak. A kötéstávolság persze probléma, szakemberrel kell konzultálni a lehetőségekről, amik az alsó Z idom felhasználásától a csövek hegesztéssel való átalakításáig terjed. Nagyon kell figyelni a műanyag csővel való alumínium radiátorok bekötésére, mert a műanyag cső falán beszűrődő oxigén károsítja az alumíniumot és idő előtt kilyukad. Csak oxigén diffúzió mentes, vagy ötrétegű műanyag csövet célszerű alkalmazni. Az alumínium radiátorok valamivel drágábbak, mint az acéllemez radiátorok, de ezt kompenzálja hosszabb élettartamuk és minőségük is. Továbbá ezek az alumínium radiátorok a legnagyobb szín és méret választékban kaphatók!

Romantik Alumínium Radiátor, radiátorok

A magyar minőséget megtestesítő Romantik tagos alumínium radiátorok kiválóan alkalmasak panelházak öntöttvas radiátorainak cseréjére.

Romantik tagos alumínium radiátorok akciós áron a Radiátor-Árak.hu webáruháztól.

Viking Aluminium Radiátor, radiátorok

A Viking alumínium tagos radiátorok a magyar minőségi gyártást képviselik ami által felső kategóriás radiátorok közé tartozik. Új éptéskor is tökéletesen alkalmas de panel öntöttvas radiátorok kiváltására is használják.

Viking alumínium tagos radiátorok kedvező akciós áron megvásárolhatók a Radiátor-Árak.hu webáruháztól.

Létrehozva
2014. május 7. 12:50