kategóriák

Radiátor, Radiátorok, Lapradiátor, Lapradiátor árak

AKCIÓS radiátor ÁRAK, garancia. Ingyenes házhozszállítás és/vagy azonnali személyes átvétel lehetősége.

A radiátorok nagyon hasonló felépítésűek minden gyártó esetén. A különbség a gyártás során felhasznált acéllemez minőségében, vastagságában, és az alkalmazott gyártástechnológiában (mennyire tisztítják meg az alapanyagokat, stb) és a festés minőségében tapasztalható. Érdemes figyelembe venni a minőségi csomagolóanyagokat is, mely megóvja a radiátorok sértetlenségét a szállítás vagy építkezés közbeni sérülésektől. Minden egyes radiátor a gyártás alatt nyomáspróbán esik át és oldószer mentes porszórt festést, illetve lakkozást alkalmaznak rajtuk. A radiátor árak sokszor fontosabbak az átlagfelhasználók számára, mint az, hogy milyen minőségű radiátorokat kap meg ezekért az árakért. Fontos, hogy ne dőljünk be a különböző távoli országban gyártott radiátorok reklámjainak, válasszuk az EU-s minőséget!

Silver radiátor, Silver acéllemez radiátorok

12 év garancia, időtálló kialakítás, magas korrózióvédelem, mindez hiheteltenül kedvező áron! A Silver acéllemez radiátor az alapos tervezés, és a gondos kivitelezés gyümölcse, méltán növekszik a népszerűsége. Hőleadó képessége egyedülálló, ideális hatásfokkal adja át a környezetének a benne keringő fűtővíz hőjét, így téve komfortosabbá otthonát. A gyártás során minden az európai normáknak megfelelően zajlik, a lemezek vágásától kezdve a nyomáspróbáig, így szinte kizárt, hogy hibás terméket kapjon. Tegye próbára a Silver acéllemez radiátorokat, garantáltan elégedett lesz!

Dunaterm radiátor, radiátorok

A Dunaterm radiátorok első osztályú acéllemezből készülnek automatizált gépsoron! Az európai minőstési szabvány elvárásainak teljesen megfelelnek! A radiátorok lekerekített éleiknek köszönhetően rendkvül biztonságosak így megfelelnek a munkavédelm és balesetvédelem legszigorúbb előírásainak is!

Dunaterm radiátorok nálunk akciós áron kaphatók!

Dunaferr radiátor, radiátorok

Kiváló minőségű, ideális vastagságú acéllemez és nagyon tartós felületképzés jellemző a márkára. 100% Magyar gyártmány, 10 év gyári garanciával. A radiátorok beéptett szelepessé is átalakthatók és akár középen is csatlakoztathatóvá válik a radiátor.

Vásárolja meg nálunk a 100% Magyar radiátort akciós áron!

Létrehozva
2014. május 7. 12:53