Termosztát, kiegészítők

A fűtési rendszer gazdaságosságát döntően befolyásolja a terosztát. Az egyszerű tekerős termosztát pontossága a meghatározó, míg a digitális termosztát és a programozható termosztát egyéb szolgáltatásokat is nyújt. A legkorszerűbb a külső hőmérséklet érzékelővel egybekötött programozható termosztát. Drága fűtési rendszereknél ne a termosztát legyen az amin spórolunk, mert nagyon nagy hatása van a gázfogyasztásra. A régi fűtési rendszernél a legegyszerűbben, a legtöbbet spórolni a hagyományos termosztát cseréjével lehet. Egy digitális programozható termosztát jól beprogramozva megszünteti a felesleges túlfűtéseket. A programozható termosztát úgy spórol, hogy az emberek komfortérzete nem csökken, sőt javul.

A hagyományos radiátor szelepeknél sokkal gazdaságosabb a termosztatikus radiátor szelep. Ennél a típusnál a hagyományos tekerő gomb helyén termosztátfej van, mely folyamatosan szabályoz. A termosztátfej belsejében egy hőelem található, ami a hőmérsékletváltozásnak megfelelően szabályoz. A termosztátfej alkalmazásával elkerülhető a felesleges túlfűtés, sok gázt lehet megtakarítani. Termosztátfej elhelyezése csak abban a helységben nem javasolt, ahol a központi termosztát van felszerelve.

Programozható termosztát, tekerős termosztát

A központi termosztát döntőszerűen befolyásolja a gáz fogyasztás mértékét, ezek segtségével sokkal hatékonyabban és gazdaságosabban működhet fűtésrendszerünk. Az egyszerű tekerős termosztát pontossága a meghatározó, míg a digitális termosztát és a programozható termosztát egyéb szolgáltatásokat is nyújt. A legkorszerűbb modellek külső hőmérséklet érzékelővel is elvannak látva. A programozható termosztát úgy spórol, hogy az emberek komfortérzete nem csökken, sőt javul.

A tekerős termosztáttól a programozhatóig minden típust megvásárolhat webáruházunkon akciós áron, a Radiátor-Árak.hu-n!

Szén-monoxid érzékelő, szénmonoxid riasztó

A gázzal működő fűtési rendszerek elengedetetlen kiegésztője a Szén-monoxid érzékelő riasztó! A szénmonoxid riasztó érzékeli és jelzi a tökéletlen égés következtében keletkezett CO jelenlétét, amely kazánokból, kandallókból, gázkészülékekből, illetve gépjárművekből eredhet. Óvja családja egészségét kerülje el a tragédiát egy pár ezer forintos készülék felszerelésével!

Vásároljon Szén-monoxid érzékelőt nálunk akciós áron!

Elektromos fűtőpatron

Minden fürdőszobai radiátor üzemeltethető tisztán villamos, vagy alternatív üzemben. Tisztán villamos kivitel esetén a radiátort előre feltöltjük egy speciális, hőátadást segítő folyadékkal ami -5 0C-ig fagyálló. Az elektromos fűtőpatron segtségével megfelelő komfort érzetet érhetünk el a központi fűtés használata nélkül is!

Elektromos fűtőpatronok nagy választékban megvásárolhatók akciós áron nálunk, a Radiátor-Áran.hu-nál!

Programozható termosztát

Már a nevükből is adódóan a Programozható termosztátok képesek a szobában tartani az előre beálltott hőmérsékletet. Egyes modelleknél nem csak napi, de akár heti programokat is beállthatunk!

Webáruházunkban széles választékban megtalálja mindenki a saját igényeinek megfelelő Programozható termosztátot akciós áron!

Létrehozva
2014. május 7. 12:47