Gyártók

A gyár az 1970-es alapítása óta alumínium radiátorokat gyártott, és gyárt a mai napig. Az ALURAD a Lehet Hűtőgépgyár radiátor gyáregységeként alakult 1970-ben, alumínium radiátorok gyártására. A Radiátor Invest Kft. 2011. augusztus 1-től átvette az ALURAD minden korábbi tevékenységét (radiátorok gyártása, radiátorok forgalmazása). A Radal típusú radiátor volt az első, melyet nagyobb mennyiségben értékesítettek. Ennek utódjai voltak a Radal Panel radiátorok, őket pedig az új felépítésű Electrolux Viking típusú radiátorok követték. Jelenleg ezek az alumínium radiátorok állnak forgalmazás alatt külföldön, és belföldön is (ALURAD Panel alumínium radiátor, ALURAD Viking alumínium radiátor).

Tovább

Minőségi törölközőszárító radiátorok a BRH-tól! A BRH a gépészet összes területén kínál termékeket, akár fűtésről (radiátorok, acél radiátorok, törölközőszárító radiátorok), akár hűtésről legyen szó. A BE4 Heat Kft. a BRH termékek márkaképviselete. A termékcsoportba tartoznak: törölközőszárítós radiátor, krómozott radiátor, porszórt acél radiátor, szobatermosztát, csőtermosztát. A termékek minőség/ár aránya kiemelkedő a piacon. Kérjük tekintse meg törölközőszárító radiátor, fűtőpatron, szénmonoxid riasztó kínálatunkat.

Tovább

Magyarországon 1899 óta van jelen a Bosch. Az 1991-ben újjáalapított regionális kereskedelmi kft.-ből mára jelentős vállalat-csoport, Magyarország második legnagyobb külföldi ipari munkaadója fejlődött ki. A Bosch csoporthoz tartozó vállalatok Budapesten több telephelyen, Hatvanban, Miskolcon, Egerben és Szigetszentmiklóson találhatók meg. Az egyes gyártó, kereskedelmi és fejlesztési egységekhez kiterjedt kereskedő és szervizhálózat azonban a teljes országot lefedi. A kereskedelmi üzletágak nemcsak Magyarország, hanem az Adria régió többi országának tevékenységét is koordinálják.

Tovább

A Computherm márka egyenlő a kiváló minőségű szobatermosztát termékekkel. Az egyik piacvezető cég a digitális szobatermosztát gyártásban, termékeik széles körben elterjedtek. Ennek oka, hogy a szobatermoszátok nagy körültekintéssel lettek megtervezve, a gyártás során pedig minőségi anyagokat használnak. Érdemes megtekinteni programozható szobatermosztát kínálatunkat, ezekkel a termékekkel előre beállíthatjuk, hogy mikor milyen hőmérsékletet szeretnénk, nem kell minden napszaknak megfelelően manuálisan szabályoznunk kazánunkat. A szobatermosztátok segítségével kényelmesebbé tehetjük életünket, kényelmes kazánvezérlést tesznek lehetővé, nagy mértékben növelik komfortérzetünket. Válassza ki az Önnek megfelelő szobatermosztát típust, és rendelje meg.

Tovább

Székhelye Németországban, Essenben található. Az egyre szélesedő palettának köszönhetően, ma már nemcsak a termosztatikus csaptelepekkel, vagy épp törülközőszárító radiátorokkal találkozhatunk a Concept választékában, hanem fokozatosan válnak elérhetővé az egyes rendszerek kiépítéséhez szükséges szerelvények, valamint az azok lelkét képező víz-, gáz- és fűtéstechnikai termékek hosszú sora is.

Tovább

Ismerje meg a D-Ég radiátor, acéllemez radiátor által nyújtott komfort előnyeit. Nem csak a kiváló alapanyagok használata miatti magas minőség jellemzi a D-Ég radiátorok mindegyikét, hanem nagyon magas határfokkal üzemelnek, a rajtuk áthaladó melegvíz által átadott hőt kiválóan sugározzák a környezetükbe. Persze ehhez a megfelelő elhelyezés is szükséges. Nem fogja megbánni, ha ezt a kiemelkedő hazai terméket választja, otthonát sokkal kellemesebbé teszi a hűvösebb napokon.

Tovább

A Dunaferr nagy múltra visszatekintő, épületgépészeti termékek (acéllemez radiátor, törölközőszártó radiátor...) gyártásával is foglalkozó cég. Nagy tapasztalatának köszönhetően minőségi radiátorok több típusával látják el a piacot, ezért is mondható az egyik vezető radiátor gyártónak. Mind acéllemez radiátor, mind törölközőszártó radiátor tekintetében megfelelő választás lehet, minden igényt kielégítenek, rengeteg féle méret közül választhat a kedves vásárló. A radiátor testén keresztül haladó forró víztől felvett hőt nagy hatásfokkal adja át környezetének, így téve komfortosabbá bármelyik helyiséget. A törölközőszártó radiátorok a fürdőszoba melegen tartása mellett szárazon tartják törölközőjét, így minimalizálva a helyiség páratartalmát, ezzel megelőzhetőek a baktériumok és a gombák elszaporodása. Kérjük válassza ki az Önnek megfelelő acéllemez radiátor-, vagy törölközőszártó radiátor típust, és rendelje meg.

Tovább

Nagyon sok radiátor gyártó közül választhat az, aki radiátorok keresésére adja a fejét. Ezek közül mindenképp érdemes kiemelni a Dunaterm radiátor gyártóját a KORADO-t. Az acéllemez radiátor gyártásban több mint 45 éves tapasztalattal rendelkezik, és több mint 40 országban van jelen a radiátorok különböző típusaival. Magyarországon is Dunaterm márkanéven kerülnek forgalomba a radiátorok. Ők rendelkeznek a világ egyik legmodernebb gyártósorával, az acéllemez radiátorok gyártása során a mai kor követelményeinek megfelelően csökkentették a károsanyag kibocsájtást a gyárak. Ezek mellett a radiátorok bevonata is kiemelendő jó minősége miatt. Válassza ki a megfelelő radiátor méretet, és rendelje meg az Önnek megfelelő acéllemez radiátor típusokat.

Tovább

Az Eberle része a Invensys Group-nak, több mint 80 éves tapasztalattal rendelkeznek. Főbb jellemzői közé tartozik a megbízhatóság, minőség, műszaki kiválóság, rövid szállítási határidő, és nem utolsó sorban a folyamatos termelés. Ezeket joggal vállalják büszkén, évek során alakították ki mai formájukat. Német precizitással készülnek az Eberle termékek, többek között a programozható termosztátok. A tervezés során kiemelten fontos volt az energiahatékonyság, könnyű beüzemelés, és a még könnyebb használat, így megfelelő választás lehet bármely Eberle termosztát, Eberle programozható szobatermosztát.

Tovább

Minőségi FixTrend acéllemez radiátorok nagy választékban. Vékony és pontheggesztett konvektorlemezeket alkalmaznak minden radiátor gyártásánál, így érhető el az optimális hőteljesítmény, kiemelkedően magas hőleadó képességgel rendelkeznek a radiátorok. Egyszerű és gyors szerelés jellemzi a FixTrend radiátor összes típusát. Az acéllemez radiátor gyártása során kiemelten figyelnek a korrózióvédelemre, ezáltal hosszú élettartammal büszkélkedhetnek a radiátorok. A tartókonzol, a légtelenítő, és a végdugó a radiátor csomag részét képzi. A FixTrend radiátorok gyártója elsőként vezette be a Nanokerámia eljáráson alapuló technológiát az acéllemez radiátorok gyártása során, ezért ilyen magas a radiátorok korrózióállósága.

Tovább