kategóriák

Radiátor vásárlás körültekintően - 2. rész

Épületgépészeti szakboltunkban a vásárlók szakképzett, szerelői gyakorlattal is rendelkező kollégáink segítségével könnyen eligazodhatnak a lehetőségek között. Természetesen tudjuk, hogy nem érthet mindenki a fűtési rendszerekhez. Ezért inkább segítünk!

Romantik aluminium radiátorAz alumínium radiátor típusok előnyei, a többitől különböző kötéstávolság, vagy a törölközőszárító radiátorok közötti különbségek élő szóban és bemutató falon elmagyarázva már könnyen megérthetőek. A radiátor méretezés is nagyon lényeges, - mert eleve befolyásolja a gázfogyasztást - s a kondenzációs kazánoknál érdemes pl. egy kicsit túlméretezni a radiátorokat.

A hazai Dunaferr radiátor, az európai gyártmányú radiátor termékek sokasága mellet a  török ipar termékei fedik le jelenleg a piacot.

Nem kell órákig keresgélnie, online felületünkön azonnal válogathat. Munkatársaink pedig segítenek megtalálni azt a gázkazánt vagy radiátort, ami megfelel az elvárásainak és a kategórián belül legkedvezőbb árú. Szerelői szakkerekedésként folyamatos szakmai kontroll alatt élünk, s mivel csakis európai színvonalú és minőségű - és ezen belül is sok hazai radiátort - kínálunk, biztos lehet benne, hogy jól választ segítségünkkel.

Silver acéllemez radiátorKészséggel állunk rendelkezésre az olcsótól a minőségi prémium kategóriáig, hagyományos "offline" módon szaküzletünkben és "online" a web áruházunkon keresztül!

A kényelmes és gyors vásárlás megtámogatva szakmai segítséggel, a valódi nagy árukészlet, a házhozszállítás, a kedvező ár-érték arány és a 20 éve működő cég szakmai háttere mellettünk szól!

Nézzen be hozzánk! Vásároljon nálunk valóban akciós áron!

Létrehozva
2014. október 29. 10:59