Dunaferr törölközőszárító radiátorok

Részletes kereső megnyitása

Szűkítse a találati listát

-
- W
1-12 termék. ÖSSZESEN: 62

Kiváló minőségű, magyar gyártmányú törölközőszárító radiátor.

Dunaferr törölközőszárító radiátor 10 év garanciával! A Dunaferr több éves tapasztalatát felhasználva tervezte meg az új, Dunaferr Standard törölközőszárító radiátor, Dunaferr Standard Plusz törölközőszárító radiátor, Dunaferr UNI törölközőszárító radiátor termékcsaládokat. A Dunaferr törölközőszárító radiátorok általános jellemzője az esztétikus megjelenés, így otthonába tökéletesen beillenek, amellett, hogy emelik komfortérzetét.

A Dunaferr törölközőszárító radiátor tervezése során kiemelt szerepet kapott a könnyű szerelhetőség biztosítása, felszerelése nem okoz majd különösebb gondod. A Dunaferr Standard törölközőszárító radiátor a "legkisebb" termékcsaládba tartozik, kiváló ár/érték arányával megfelelő választás lehet Önnek és családjának, ha a költséghatékonyság a fő szempont a vásárlás során. Ez a Dunaferr törölközőszárító radiátor csak íves változatban kapható. Ha esetleg egyenes kivitelben szeretne Dunaferr törölközőszárító radiátor terméket vásárolni, akkor bátran ajánljuk a Dunaferr Standard Plusz törölközőszárító radiátor bármelyikét. Széles méretpalettájának köszönhetően megtalálhatja a megfelelő méretűt. Nagy előny a Dunaferr Standard Plusz törölközőszárító radiátor esetén a hatalmas teljesítmény a kimagasló minőség mellett. Ezen Dunaferr törölközőszárító radiátorok egyenes és íves kivitelben választhatóak.

A Dunaferr Standard törölközőszárító radiátor, és a Dunaferr Standard Plusz törölközőszárító radiátor négycsonkos kivitelben érhető el. Ha fontos a hatcsonkos bekötés, akkor a harmadik Dunaferr törölközőszárító radiátor termékcsalád lesz a megfelelő, melybe a Dunaferr UNI törölközőszárító radiátor termékek sorolhatóak. A Dunaferr UNI törölközőszárító radiátor mindegyikéhez 50mm-es kötéstávolságú szeleptest csatlakoztatható. A Dunaferr UNI törölközőszárító radiátor csak íves kivitelben választható.